0620519978(A.Daniëls)/0615127339(L.Harting)/0614799594(M.Lohues)/0642228456(A.Winters)/0615117762(S.Keur) info@psycc.nl
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Wie zijn wij

Ieder mens, jong of oud, kent fases waarin het leven ‘tegen’ zit: mensen kunnen somber, angstig, gespannen of uitgeput zijn. Soms verloopt het contact met ‘anderen’ (partners, kinderen, ouders of collega’s) niet zoals we willen. Vaak vinden we zelf een oplossing voor onze problemen, maar als dat niet lukt, dan is het zinvol om deskundige hulp te zoeken.

U kunt hiervoor terecht bij Psy Care & Coaching

Psy Care & Coaching bestaat uit drie zelfstandige psychologenpraktijken: Psychotherapie Praktijk Annemarie Daniëls, Psychologenpraktijk Myra Lohues en Psychologie Praktijk Liselot Harting. Wij hebben vestigingen inDe Bilt, Den Dolder, Hilversum, Utrecht en Zeist. Psy Care & Coaching streeft ernaar om zorg op maat te bieden: zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. U kunt bij ons terecht voor kortdurende en voor langduriger behandelingen.
Binnen de maatschap werken twee (eerstelijns)psychologen, werkzaam in de GB-GGZ  en een psychotherapeut / relatietherapeut, werkzaam in de S-GGZ. Wij behandelen volwassenen, (echt)paren.

Door onze verschillende specialisaties, werkervaring en werkwijze vullen wij elkaar aan en is er een breed behandelaanbod voor cliënten.
De behandelingen kunnen individueel of voor relaties zijn.
Ook kunnen we een cliënt die een therapeutisch traject heeft gevolgd, een aanvullend traject op het gebied van werk bieden.
Verwijzers kunnen hun cliënten naar Psy Care & Coaching sturen, wij zorgen voor een passende behandeling.

Laatst bewerkt: 10 september 2019

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien