0620519978(A.Daniëls)/0615127339(L.Harting)/0614799594(M.Lohues)/0642228456(A.Winters)/0615117762(S.Keur) info@psycc.nl
menu3
menu2
previous arrow
next arrow
Shadow

Annemarie Daniels 

In 1995 ben ik afgestudeerd als psycholoog met de specialisatie Klinische Psychologie. Na mijn studie heb ik de postdoctorale opleiding voor Psychotherapie gevolgd. Ik ben BIG geregistreerd psychotherapeut, een kwaliteitskeurmerk voor behandelaars in de geestelijke gezondheidszorg. Ik behandel verschillende psychische klachten: angst- en depressieve stoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en traumaverwerking.
In de behandeling combineer ik schematherapie / cognitieve therapie en inzichtgevende therapie. Ook systeemtherapie wordt bij de behandeling betrokken: we hebben oog voor de invloed van uw gezin van herkomst en uw huidige relatie op het ontstaan van uw klachten en de eventuele instandhouding ervan.
Ik ben opgeleid in de volgende therapie richtingen: cognitieve gedragstherapie, schematherapie, cliëntgerichte therapie, gezinstherapie en EMDR.

Voor relatietherapie werk ik samen met Sarah Alice Miles.
Haar contactgegevens: 06 – 113 508 29, sarah.miles68@live.com, website ‘The Gingko Leaf’.  

Wat behandel ik niet ? Manisch depressieve stoornissen, schizofrenie, ernstige somatoforme stoornissen, eetstoornissen cq verslavingsproblematiek of sommige persoonlijkheidsstoornissen. Als u regelmatig in crisis raakt, dan kan ik u niet de zorg geven, die u nodig heeft. In dat geval doe ik u tekort en kan ik u niet in behandeling nemen.

Met de behandeling van kinderen, jeugdigen en gezinnen kan ik u niet helpen.
Voor behandelingen in de specialistische GGZ, kunt u contact opnemen met mijn collega in Utrecht, mevrouw Lohues. Zij werkt ook in de basis GGZ.
Voor relatietherapie kunt u zich aanmelden bij Sarah Miles.

Registraties en lidmaatschappen:

Psychotherapeut (BIG-nummer 29909650216).
Ik ben lid van de LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten) en de VGCt (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie). Ook ben ik ingeschreven in het Register Schematherapie en de VEN (Vereniging EMDR Nederland). Ik heb het opleidingstraject tot systeemtherapeut geheel doorlopen, maar ben geen actief lid meer van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie.

Start nieuwe behandelingen

Er is momenteel een behandelstop voor langdurige behandelingen (specialistische GGZ). Wel is er weer plek om kortdurende behandelingen te starten in de basis GGZ.  
Mijn contactgegevens zijn: 06-20519978 of a.daniels@psycc.nl.
 

Zorgverzekeraars

Onderzoek vóórdat u zich bij mij aanmeldt of een behandeling start, of ik een contract heb met uw ziektekostenverzekeraar. Voor 2021 had ik contracten met alle verzekeraars, behalve met Caresq en de hierbij aangesloten labels.
Voor het volgende kalenderjaar heb ik nog géén contracten afgesloten. Er is een grote stelselwijziging op komst met verstrekkende gevolgen voor alle GGZ hulpverleners. 

Het afsluiten van de juiste ziektekostenverzekering wordt steeds belangrijker. Als keuzevrijheid voor u belangrijk is, dan bent u het beste af met een ‘volledige restitutiepolis’. Met deze polis kunt u  altijd naar de behandelaar van uw keuze. Houdt uw huidige polis tegen het licht en ga goed na of u met deze polis de hulp kunt krijgen, die ú wilt. 
Uw ziektekostenverzekeraar kan u informeren wat voor een polis u heeft afgesloten.

Indien u met een behandeling niet wilt of kunt wachten, dan kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. 

Privacybeleid
Kwaliteitsstatuut

Laatst bewerkt: 6 oktober 2021

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien