0620519978(A.Daniëls)/0615127339(L.Harting)/0614799594(M.Lohues)/0642228456(A.Winters)/0615117762(S.Keur) info@psycc.nl
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Myra Lohues

Myra Lohues heeft ruime ervaring in (neuro)psychologisch onderzoek en behandeling van volwassenen en ouderen voornamelijk binnen de gezondheidszorg. Haar afstudeerrichting was een combinatie van klinische en arbeids-en organisatiepsychologie namelijk: Psychologie van Arbeid, Gezondheid en Organisatie, met name gericht op het behandelen van mensen met arbeidsgerelateerde klachten zoals overspannenheid en burnout. Vervolgens heeft ze een aantal jaren met ouderen gewerkt zowel in een psychogeriatrisch centrum als op de ambulante afdeling van een grote GGZ-instelling in het oosten van het land.

Nu werkt ze al weer jarenlang in de eerstelijns gezondheidszorg en heeft ze de registratie als eerstelijnspsycholoog behaald, waardoor ze ook veel ervaring heeft met een breed scala aan klachten en patiënten (jongeren, volwassenen en ouderen). Zij werkt meestal vanuit een cognitief-gedragstherapeutisch kader en heeft ervaring met klachten op het gebied van somberheid, depressiviteit, stress, burn-out, angsten, rouwverwerking en levensfaseproblematiek. Voor het behandelen van trauma’s/ingrijpende nare ervaringen gebruikt Myra de bewezen effectieve behandelmethode EMDR.

Registraties

Myra Lohues is geregistreerd als GZ-psycholoog (BIGnummer 09909668425), Eerstelijnspsycholoog NIP en heeft de basisopleiding tot EMDR-therapeut gevolgd. Zij is aangesloten bij het NIP, de Landelijke Vereniging voor Eerstelijnspsychologen (LVE) en de Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie VGCt.

Contracten

Myra Lohues heeft in 2018 contracten afgesloten met alle verzekeraars behalve met Caresq.
Caresq is een samenwerkingsverband van Besured, National Academic en Promovendum.

De wachttijd is 3 weken. Er wordt geen onderscheid gemaakt in hoofddiagnosegroepen.
Wij hanteren geen wachttijd tussen het eerste intakegesprek en de behandeling.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de ‘treeknormen’).

Laatst bewerkt: 11 september 2018

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien