0620519978(A.Daniëls)/0615127339(L.Harting)/0614799594(M.Lohues)/0642228456(A.Winters)/0615117762(S.Keur) info@psycc.nl
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Aanmelden

U kunt zich aanmelden:

  • met het aanmeldformulier op deze website
  • door een email te sturen naar info@psycc.nl
  • door te bellen met of een bericht te sturen naar een van ons

Gedurende de zomervakantie zijn wij niet op volle sterkte aanwezig, dan reageren wij niet zo snel als ‘normaal’. Gedurende de gesprekken zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Als u een bericht inspreekt of een e-mailbericht stuurt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Voorheen verkregen wij met het aanmeldformulier persoonlijke gegevens zoals geboortedatum, BSN nummer, verzekeraar, huisarts. Omdat dit in verband met privacyregels, zoals vastgelegd in de AVG, niet meer is toegestaan, is het noodzakelijk om bij het eerste gesprek de verwijzing van uw huisarts mee te nemen, zodat we kunnen beschikken over de gegevens die nodig zijn om een behandeling te starten.

U kunt kiezen tussen psychologische behandeling en coaching. Zet u in het vakje bijzonderheden voor welke vorm van gesprekken u kiest. Voor coaching geldt namelijk een ander tarief. Coaching wordt ook niet vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.

Wij proberen u zo snel mogelijk uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van uw eigen agenda en wanneer een afspraak ingepland kan worden, zal de wachttijd variëren.

Onder het kopje van de afzonderlijke psycholoog ziet u de geschatte wachttijd.

Als u deze wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met uw ziektekostenverzekeraar. Deze zal u graag terzijde staan om een behandelaar te zoeken, die sneller kan starten.

Aanmeldingsformulier
  1. De BiltDen DolderHilversumZeist

Laatst bewerkt: 10 juli 2019

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien