0620519978(A.Daniëls)/0615127339(L.Harting)/0614799594(M.Lohues)/0642228456(A.Winters)/0615117762(S.Keur) info@psycc.nl
menu3
menu2
previous arrow
next arrow
Shadow

Sarah-Alice Miles

Ik ben in 2004 in Nieuw Zeeland afgestudeerd als psycholoog/psychotherapeut. Ik heb een postdoctoraal diploma in Psychologie, Psychotherapie (Gestalt) en Mediation. Ook heb ik de vervolgopleiding in Transactionele Analyse en Emotional Focussed Therapie gedaan.

Ik heb jarenlange ervaring in de behandeling van relatieproblematiek. Tevens behandel ik aanpassingsstoornissen bij rouwverwerking / verlies en problemen rondom de menopause. De laatste tijd melden zich steeds vaker cliënten aan met existentiële angsten door de optredende klimaatveranderingen. Ik ben opgeleid in Eco Therapie, een referentiekader waarin aandacht is voor deze problematiek.

Psychiatrische aandoeningen behandel ik niet; als u in crisis raakt, dan kan ik u niet de zorg geven die u nodig heeft.

Op dit moment heb ik nog ruimte om nieuwe behandelingen te starten.

Voor behandelingen die wel onder Vergoede Zorg vallen, dus bij de verzekeraar gedeclareerd kunnen worden, kunt u terecht bij een van mijn collega’s, mevrouw Keur, Lohues of Daniels. Zij zijn werkzaam in De Bilt en Utrecht.

Zorgverzekeraars

De behandelingen die ik uitvoer, vallen onder Onvergoede Zorg. Dit betekent, dat de kosten voor deze behandelingen in de regel niet te declareren zijn bij de zorgverzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar, zodat u niet voor verrassingen komt te staan !

Registraties en lidmaatschappen:

  • Association for the Advancement of Gestalt Therapy (De Vereniging ter bevordering van Gestalttherapie, U.S.A.)
  • Gestalt Australië en Nieuw-Zeeland (GANZ)
  • Stichting Bevordering Gestalt-Art Nederland (SBGA)

Start nieuwe behandelingen

Mijn contactgegevens zijn: 06-11350829 cq sarah.miles68@live.com
Mijn praktijk is gevestigd aan de Baarnseweg 55, 3734 CA Den Dolder.
Meer informatie over mij en mijn visie op behandelen treft u aan op http://milestherapie.com

Sarah-Alice Miles
Baarnseweg 55,
3734 CA Den Dolder, The Netherlands
0611350829

Laatst bewerkt: 6 oktober 2021

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien