menu3
menu2
previous arrow
next arrow
Shadow

Ik ben in 2004 in Nieuw Zeeland afgestudeerd als psycholoog/psychotherapeut. Ik heb een postdoctoraal diploma in Psychologie, Psychotherapie (Gestalt) en Mediation. Ook heb ik de vervolgopleiding in Transactionele Analyse en Emotional Focussed Therapie gedaan.

Ik heb jarenlange ervaring in de behandeling van relatieproblematiek. Tevens behandel ik aanpassingsstoornissen bij rouwverwerking / verlies en problemen rondom de menopause. De laatste tijd melden zich steeds vaker cliënten aan met existentiële angsten door de optredende klimaatveranderingen. Ik ben opgeleid in Eco Therapie, een referentiekader waarin aandacht is voor deze problematiek.

Psychiatrische aandoeningen behandel ik niet; als u in crisis raakt, dan kan ik u niet de zorg geven die u nodig heeft.

Op dit moment heb ik nog ruimte om nieuwe behandelingen te starten.

VERGOEDINGEN

De kosten voor relatietherapie worden niet vergoed door uw verzekeraar. Ik stuur een factuur voor de behandeling naar u persoonlijk.
De Stichting Bevordering Gestalt-Art Nederland (S.B.G.A.) vergoedt een deel van uw behandeling. De hoogte van de vergoeding is inkomensafhankelijk. Vul het Aanvraagformulier Vergoeding in op de website van de S.B.G.A. Dan wordt het vergoede bedrag bepaald.
Dit geldt ook voor individuele behandelingen van klachten die hierboven vernoemd zijn, bv aanpassingsstoornissen etc.

Registraties en lidmaatschappen:

Start nieuwe behandelingen

Mijn contactgegevens zijn: 06-11350829 cq sarah.miles68@live.com
Mijn praktijk is gevestigd aan de Baarnseweg 55, 3734 CA Den Dolder.
Meer informatie over mij en mijn visie op behandelen treft u aan op http://milestherapie.com

Sarah-Alice Miles
Baarnseweg 55,
3734 CA Den Dolder, The Netherlands
0611350829