Zoekt u een psycholoog, omdat u een psychisch of lichamelijk probleem hebt? Meldt u zich dan aan. Samen zoeken we met u uit, voor wat voor behandeling u in aanmerking komt. Als uw zorgverzekeraar de behandeling vergoedt, noemen we dit: Care, wat ‘verzekerde zorg’ betekent. Als de verzekeraar de behandeling niet vergoedt, wordt gesproken van Coaching: ‘onverzekerde zorg’.
De psychologen die bij Psy Care & Coaching samenwerken, zijn BIG-geregistreerd en lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten. Dit is een kwaliteitswaarborg: we werken volgens de richtlijnen van de LVVP.
Uw behandelaar maakt afspraken hoe u het beste kunt handelen in geval van nood. Neem in geval van crisis buiten kantooruren of gedurende vakanties, contact op met uw huisarts of de huisartsenpost.

Bent u in levensgevaar ? Bel dan 112
Bent u niet in levensgevaar, maar heeft u wel acuut hulp nodig? Bel dan 0900 – 0113
Wilt u direct met iemand praten ? Neem dan contact op met De Luisterlijn. U kunt De Luisterlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen op
telefoonnummer 088 – 0767 0000

Bijgaand vindt u alle contactgegevens en de diverse wachttijden van de therapeuten van Psy Care & Coaching. Alle genoemde wachttijden zijn indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Deze wachttijden zijn geactualiseerd op 1/11/2022

Wij werken op 3 locaties: De Bilt, Den Dolder en Utrecht.

Annemarie Daniels
Wachttijd intake 20-30 dagen
Er is geen wachttijd tussen intake en behandeling.
Locatie De Bilt en Den Dolder
Stuur een e-mail: a.daniels@psycc.nl

Myra Lohues
Wachttijd intake 30-40 dagen
Er is geen wachttijd tussen intake en behandeling.
Locatie Utrecht
Stuur een e-mail: my.lohues@ziggo.nl

Saskia Keur
Wachttijd intake 120 dagen
Wachttijd behandeling 14 dagen
Locatie De Bilt
Stuur een e-mail: s.keur@psycc.nl