0620519978(A.Daniëls)/0615127339(L.Harting)/0614799594(M.Lohues)/0642228456(A.Winters)/0615117762(S.Keur) info@psycc.nl

 

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Liselot Harting

Liselot Harting
is afgestudeerd in de Klinische Psychologie. Na haar studie heeft ze verschillende postdoctorale opleidingen afgerond en is Cognitief gedragstherapeut en Eerstelijnspsycholoog. Zij is sinds 2000 zelfstandig gevestigd en heeft ruime ervaring in diagnostiek en behandeling van mensen met psychische klachten en problemen. Zij biedt hulp aan adolescenten, jong volwassenen, volwassenen en ouderen.

De klachten en problemen die zij behandelt zijn somberheid, depressiviteit, stressgerelateerde klachten en burnout, problemen in het sociale contact, uit de hand gelopen angsten, fobieën, rouwverwerking, onverklaarbare lichamelijke klachten, relatieproblemen, problemen met verwerken van nare, ingrijpende ervaringen en levensfaseproblematiek. In haar behandelingen maakte ze gebruik van cognitieve gedragstherapie al dan niet gecombineerd met een inzichtgevende en een oplossingsgerichte werkwijze.

Registraties

Liselot Harting is geregistreerd als GZ-Psycholoog (BIGnummer 29033781325), Eerstelijns psycholoog NIP en Cognitief Gedragstherapeut. Ze is aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen), de VGCt (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie) en de LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten).

Contracten

Liselot Harting, praktijkhouder van Psychologie Praktijk Liselot Harting, heeft in 2018 en 2019 contracten met alle verzekeraars, met uitzondering van Caresq. Dit is een samenwerkingsverband van National Academic, Promovendum en Besured.

Er is geen wachttijd voor een intake gesprek. Tussen de intake en de start van de behandeling liggen 5 weken. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen hoofddiagnosegroepen.
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, dan kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart.
Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgverzekeraars en zorgaanbieders gezamenlijk zijn overeengekomen (de ‘treeknormen’).

Privacybeleid
Kwaliteitsstatuut

Laatst bewerkt: 6 mei 2019

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien