0620519978(A.Daniëls)/0615127339(L.Harting)/0614799594(M.Lohues)/0642228456(A.Winters)/0615117762(S.Keur) info@psycc.nl
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Anne Winters

Na opgegroeid te zijn in Almere ben ik in 1996 psychologie gaan studeren in de grote stad Amsterdam. Hier ben ik in 2003 afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de Vrije Universiteit. In 2009 heb ik de GZ-opleiding afgerond. Ik heb ruime ervaring opgedaan in individuele behandelingen aan volwassenen en jongeren bij diverse organisaties. Zo heb ik in de ziekenhuizen van Almere, Lelystad en Amsterdam gewerkt en in meerdere eerstelijns psychologiepraktijken. Daarnaast heb ik ervaring met het geven van coaching, vaardigheidstrainingen, supervisie en workshops.

Ik heb ruime ervaring in het behandelen van allerlei psychische klachten zoals depressieve klachten, angstklachten en traumagerelateerde klachten.

Ik werk vanuit verschillende referentiekaders: client-centered, cognitief gedragstherapie en ik ben EMDR-therapeut. Daarnaast maak ik veel gebruik van oplossingsgerichte- en experiëntiële technieken.

Als therapeut vind ik het belangrijk om doelgericht te werken. Ik probeer een duidelijk beeld te krijgen van iemand zijn problemen of klachten, maar ook van iemand zijn krachten en kwaliteiten. Samen met de cliënt probeer ik te achterhalen wat iemand wil bereiken om daarna te onderzoeken welke mogelijkheden iemand heeft, om zijn doelen na te streven.

Naast mijn werkzaamheden als behandelend psycholoog, werk ik als docent Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Registratie

Ik ben geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog (BIG 09911128225) en lid van de landelijk vereniging voor vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LvvP).

Contracten

Ik heb een contract met drie grote zorgverzekeraars (concerns); Zilveren kruis (Achmea), CZ en Menzis. Indien u bij een van deze zorgverzekeraars verzekerd bent, krijgt u 100% van de behandeling vergoed.

Indien dit niet het geval is, vergoeden zorgverzekeraars 70% tot 90% van de kosten voor de behandeling. Welk percentage het is, is afhankelijk van je zorgverzekeraar, je polis, de duur van de behandeling en je klachten. Informeer vooraf bij de zorgverzekeraar welk percentage u vergoed krijgt.

Laatst bewerkt: 2 september 2019

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien